2020/2021 Bahar Dönemi Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı!!! (Tezli/Tezsiz T.C Vatandaşı)
T.C
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ
 İlan Yayınlanma Tarihi :31/12/2020 Perşembe
 
2020/2021 Bahar Dönemi T.C Vatandaşı  Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı!! (Yüksek Lisans, Doktora, Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans)

Online Ön Başvuru Başlangıç Tarihi : 08.01.2021 (08:30)
Online Ön Başvuru Bitiş Tarihi: 29.01.2021  (17:00)
 
Öğrenci Alım İlanları (Yüksek Lisans, Doktora) 
 
*2020-2021 Akademik Yılı Bahar  Yarıyılı Lisansüstü (Tezli)  Öğrenci Alım İlanı için tıklayınız.

Tezli Programlar İçin Sınav Salon Bilgileri (Yabancı Dil,Yazılı Bilim,Mülakat);

*Sosyal Bilimler Alanı Sınav Salon Bilgisi için tıklayınız.
*Fen-Sağlık Bilimleri Alanı Sınav Salon Bilgisi için tıklayınız.

Değerlendirme Sınavları Hk: Öğrenci alımları kapsamında yapılacak olan Yabancı Dil, Yazılı Bilim ve Mülakat Sınavları yüz yüze yapılacaktır. Sınav Salonlarımızda gerekli tüm Pandemi koşullari sağlanacaktır.(Sınav şekli ile alakalı Enstitü Yönetim Kurulunun  ek bir karar alması halinde sınavlardan önce Enstitü web sayfasından gerekli duyuru yapılacaktır)
 
  Yabancı Dil Sınavı Saat Yazılı Bilim Sınavı Saat Mülakat
Sınavı
Saat Sınav Yeri
YÜKSEK LİSANS 01.02.2021 10:00 02.02.2021 10:00 02.02.2021 15:00 Aşağıda linkte belirtilmiştir.
DOKTORA - - 02.02.2021 10:00 02.02.2021 15:00
 
Yabancı Dil ve Yazılı Sınavları yukarıda belirtilen gün ve saatlerde ilgili Enstitü Anabilim Dalı Başkanlığının belirlediği yerlerde yapılacaktır. Başvuru sisteminde Yabancı Dil Sınavı 50 ve üzeri olan öğrenci adayları Yabancı Dil Sınavlarımızdan muaftırlar. (Yabancı Dil Sınavlarda soruların niteliğine göre sözlük kullanımına izin verilebilir)
İlan metninde belirtilen bazı yüksek lisans bölümlerimizde YDS şartı yoktur. Öğrenci adayları doğrudan bilim ve mülakat sınavlarına katılacaklardır.
 
Uzaktan Eğitim (Tezsiz) Öğrenci Alım İlanı  

*2020-2021 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Uzaktan Eğitim (Tezsiz) Yüksek Lisans  Öğrenci Alım İlanı için tıklayınız.

*2020/2021 Bahar Dönemi Akademik Takvim İçin Tıklayınız.

 
Uluslararası Öğrenci Alımları Uluslararası Öğrenci Ofisi Tarafından Yapılmaktadır.Başvuru ve Detaylı Bilgi İçin Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü ile İletişime Geçiniz.
 
 
BİLGİLENDİRME NOTU:
*Başvuruda bulunacak öğrenci adaylarımız ilan metinlerini dikkatlice okumaları ve online başvuru formunu eksiksiz doldurmaları ve talep edilen belgeleri doğru yüklemeleri  önemle rica olunur.

*Başvuruda bulunan öğrenci adaylarımızın başvuru durumlarını mutlaka kontrol etmeleri gerekmektedir.

*Yükleyeceğiniz fotoğraf kimlik kartı vb işlerde kullanılacağından dolayı standartlara uygun olması gerekmektedir. (vesikalık fotografınızı yükleyiniz.)
 
*Online Başvurularına red  verilen öğrenci adaylarımızın düzeltme işlemi yapabilmeleri için Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile mail yolu ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.(red verilme nedeni sistemde belirtilmektedir.) 
 
*Online Başvurularına düzeltme  verilen öğrenci adaylarımızın düzeltme işlemi sisteme girerek yapabilirler.(düzeltme  verilme nedeni sistemde belirtilmektedir.) 
 
*Oluşturduğunuz kullanıcı adı ve şifrenizi unutmamanız gerekmekte olup, başvuru durumunuzu, tabi tutulacağınız başvuru sınav ile sıralama sonuçlarını,kesin kayıt hakkı bilgisini ve öğrenci numaranızı başvuru sisteminden takip edeceksiniz.
 
*Başvurusuna onay verilen öğrenci adaylarımız ilgili ilanda belirtilen hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir. (Değerlendirme Sınav tarih ve saatleri)