Yüksek Lisans/Doktora Sonuçları Açıklanmıştır.(2020/2021 Bahar)
T.C
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ
2020/2021 BAHAR DÖNEMİ YÜKSEK LİSANS/DOKTORA KESİN KAYIT LİSTELERİ AÇIKLANMIŞTIR. 
 
İlan Tarihi: 04.02.2021 Saat 11:00

Tezli  programlarda  kesin kayıtlar başvuru sisteminiz üzerinden ONLİNE yapılacaktır. Pandemi nedeni ile yüz yüze kayıt alınmayacaktır.

Onine Kesin Kayıt Tarihleri (Asil) : 08-09-10 Şubat 2021 Arası
Yedek Kayıt Tarihleri : 11/12 Şubat 2021 Arası
 
ASİL ve YEDEK LİSTELER AŞAĞIDA VERİLMİŞTİR. AÇIKLAMALARI OKUMANIZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.
 
Kayıt İşlemleri Hk: Kayıt Hakkı Kazanan öğrencilerimiz Kesin Kayıt işlemlerini Online olarak başvuru sistemi üzerinden 08/12 Şubat arası  yapacaklardır. Online Kesin kayıt işlemleri (öğrenci dosya oluşturma) öğrencilerimizin Online Başvuru Sistemine  yüklemiş olduğu belgeler ile yapılacaktır. Bu nedenle belgelerinizin eksiksiz ve doğru yüklendiğine dikkat ediniz. Eksik veya hatalı belge yüklenmesi halinde kayıt işlemi yapılmayacaktır.
 
Online Kayıt Süreci Nasıl İşler!!!
 
*Kesin kayıt listeleri açıklanır. Öğrenci adayları kendilerine verilen öğrenci numaralarını alırlar. Başvuru yaptıkları sisteme girerek Online Kayıt menusundan kayıt işlemlerini yaparlar. Başvuru sisteminden online kaydını tamamlayan öğrencinin bilgisi ilgili enstitü personeli sistemine düşer. Kayıt haftasında enstitü personeli belli bir sıra ile online kaydını tamamlayan öğrencilerin kişisel dosyalarını oluşturmaya başlar.
 
*Kişisel dosyalar ve belge kontrolü yapılan ve dosyası oluşturulan öğrencilere (OBS) Öğrenci Bilgi Sistemi için kullanıcı adı ve şifre bilgileri kişisel mail hesaplarına gönderilir. (Online kayıttan 24 saat sonra OBS Kul Adı ve Şifreniz mail adresinize gelmez ise OBS Kul Adınız: Öğ.Numaranız Şifreniz: T.C Kimlik numarası tamamı veya ilk 5 hanesidir.)   (OBS için https://obs.karabuk.edu.tr/)
 
*Kullanıcı adı ve şifresini mail ile alan öğrencilerimiz ders alma haftasında sisteme girerek ders seçim işlemlerini tamamlarlar. Online kayıt işlemlerinin hızlı yürüyebilmesi için öğrencilerimizden acele etmemelerini telefon ile irtibat kurmamalarını rica ederiz. (şifre için mail hesaplarınızı kontrol ediniz)
 
(Online kayıtlarda pul veya ücreti alınmamaktadır) 
 
Kayıt Hakkı Kananan ve Başka Üniversitelerde tezli programlarda kaydı bulunan öğrencilerin 15 gün içerisinde kaydını sildirmesi gerekmektedir.

Değerlendirme Sınav Notları Hk:
Öğrenci Alımları Kapsamında Yapılan Yabancı Dil, Yazılı Bilim ve Mülakat Sınav Sonuçlarınızı Başvuru Sisteminde Başvuru Sonuçları Sayfasına  girerek öğrenebilirsiniz.


*2020/2021 Bahar Dönemi Lisansüstü Yüksek Lisans/Doktora Öğrenci Numaralı Asil Liste İçin Tıklayınız.


*2020/2021 Bahar Dönemi Lisansüstü Yüksek Lisans/Doktora Yedek Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız.
 
Yedek Durumda Olan Öğrenci Adayı Bilgilendirmesi; Asil kayıt listelerinde olup kaydını yaptırmayan adaylardan kalan kontenjan boş sayısı kadar yedek öğrenci kaydı 11/12 Şubat 2021 tarihlerinde yapılacaktır.Yedek durumda olan öğrenci adaylarımız 11 Şubat 2021 Perşembe  tarihinde Enstitümüzle iletişime geçerek kayıt durumlarını öğrenebilirler.


Online Kayıt için tıklayınız…


Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
 
Üniversiteler gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.

Online Başvuru sistemi ile OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) farklı olup başvuru yaptığınız şifre OBS de geçerli değildir.


AKADEMİK TAKVİM İÇİN TIKLAYINIZ
 
TEZLİ PROGRAM BİLGİLENDİRME YOL HARİTASI İÇİN TIKLAYINIZ.
 
ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ (OBS-DERS SEÇME ÖĞRENCİ SAYFA MODÜLÜ) İÇİN TIKLAYINIZ.