2020/2021 Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim Sonuçları Açıklanmıştır. Asil/Yedek
T.C
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ
UZAKTAN EĞİTİM ASİL/YEDEK LİSTELERİ
 
İlan Tarihi:02.02.2021 Saat 14:00
 
Uzaktan Eğitim programlarında kesin kayıtlar başvuru sisteminiz üzerinden ONLİNE yapılacaktır.Pandemi nedeni ile yüz yüze kayıt alınmayacaktır.

ASİL ve YEDEK LİSTELER AŞAĞIDA VERİLMİŞTİR. AÇIKLAMALARI OKUMANIZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.
 
Kayıt İşlemleri Hk: Kayıt Hakkı Kazanan öğrencilerimiz Kesin Kayıt işlemlerini Online olarak başvuru sistemi üzerinden 08/12 Şubat arası  yapacaklardır. Online Kesin kayıt işlemleri (öğrenci dosya oluşturma) öğrencilerimizin Online Başvuru Sistemine  yüklemiş olduğu belgeler ile yapılacaktır. Bu nedenle belgelerinizin eksiksiz ve doğru yüklendiğine dikkat ediniz. Eksik veya hatalı belge yüklenmesi halinde kayıt işlemi yapılmayacaktır.
Online Kayıt Süreci Nasıl İşler ve Harçlar Nasıl Yatırılır !!!
*Kesin kayıt listeleri açıklanır. Öğrenci kayıt tarihlerinde kendisine verilen öğrenci numarasına T.C Ziraat Bankasına harç tutarını yatırır. Harç tutarınızı  yatırmadan online kayıt işlemine başlamayınız. Harcını öğrenci numarasına yatıran öğrenciler başvuru sistemine girerek kesin kayıt işlemlerini online olarak yaptırır. Başvuru sisteminden online kaydını tamamlayan öğrencinin bilgisi ilgili enstitü personeli sistemine düşer. Kayıt haftasında enstitü personeli belli bir sıra ile online kaydını tamamlayan öğrencilerin kişisel dosyalarını oluşturmaya başlar.
*Kişisel dosyalar ve belge kontrolü yapılan ve dosyası oluşturulan öğrencilere (OBS) Öğrenci Bilgi Sistemi için kullanıcı adı ve şifre bilgileri kişisel mail hesaplarına gönderilir. (Online kayıttan 24 saat sonra OBS Kul Adı ve Şifreniz mail adresinize gelmez ise OBS Kul Adınız: Öğ.Numaranız Şifreniz: T.C Kimlik numarası tamamı veya ilk 5 hanesidir.)  (OBS için https://obs.karabuk.edu.tr/)
*Kullanıcı adı ve şifresini mail ile alan öğrencilerimiz ders alma haftasında sisteme girerek ders seçim işlemlerini tamamlarlar. Online kayıt işlemlerinin hızlı yürüyebilmesi için öğrencilerimizden acele etmemelerini telefon ile irtibat kurmamalarını rica ederiz. (şifre için mail hesaplarınızı kontrol ediniz) (Online kayıtlarda pul veya ücreti alınmamaktadır)
Online Başvuru sistemi ile OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) farklı olup başvuru yaptığınız şifre OBS de geçerli değildir.
Not: Uzaktan Eğitim Ücretleri size verilen öğrenci numaraları üzerine T.C Ziraat Bankasına 08.02.2021 tarihinden itibaren yatırılabilecektir. "1. taksit (ilk dönem) kayıt esnasında, 2. taksit ikinci dönem başında yatırılacaktır.
Harç Yatırma İşlemi: Öğrenci katkı payı/öğrenim ücretleri sadece T.C. Ziraat Bankası ATM’lerinden, T.C. Ziraat Bankası İnternet Şubesi üzerinden ve T.C. Ziraat Bankası mobil uygulamalarından yatırılacaktır. T.C. Ziraat Bankası ATM’lerinden “Kartsız İşlemler” menüsü altındaki Üniversite veya Eğitim Ödemeleri /Anlaşmalı Üniversiteler / İl Plaka Kodu (78) / Karabük Üniversitesi seçilerek yapılabilecektir. İnternet şubesinden ise, “Eğitim” menüsü altındaki üniversite harç ve sınav ödemelerinde yer alan Karabük Üniversitesi seçilerek yapılabilecektir.
Kayıt Hakkı Kazanıp Harç tutarında hata gören öğrencilerin ücretlerini yatırmamaları enstitü ile iletişime geçmeleri önemle rica olunur. Hata düzelttirildikten sonra harcınızı yatırınız.
*Online Kayıt İşlemi Öğrencinin; Tüm belge ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından son bulmaktadır.


Online Kayıt için tıklayınız…

Onine Asil Kesin Kayıt Tarihlri : 08-09-10 Şubat 2021 Arası

Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
 
Üniversiteler gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.
 

Kayıt İşlemleri Tamamlanan Uzaktan Eğitim Öğrencilerinin 1.Dönem Dersleri ve Bilgilendirme Notu İçin Tıklayınız. (İşletme,Kamu,Sağlık,Girişimcilik için geçerlidir)
 
Bilgisayar Mühendisliğine kayıt yaptıran öğrenciler ilgili bölüm ile iletişime geçerek ders seçimi yapabileceklerdir.
 
ASİL ÖRENCİ LİSTELERİ
 
Lisans GNO Dikkate Alınarak Sistem Tarafından Belirlenen Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenci  Listeleri (Öğrenci Numaraları Listede Verilmiştir)
 
Not: Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Personeli ile Şehit/Gazi Eş ve Çocukları ve Gaziler sıralamadaki yerlerine bakmaksızın kesin kayıt yaptırmaya hak kazanmışlardır. Bu durumda olan ve öğrenci numaraları bulunmayan öğrenci adayları enstitümüzle mail yolu ile iletişime geçerek isim soyisim,T.C no, kayıt olmak istedikleri bölüm ve iletişim bilgilerini detaylı vererek öğrenci numarası talep etmesi gerekmektedir. İlgili Enstitü Mail Adresi: lisansustu@karabuk.edu.tr)
 
 
 
Not: Asil kayıt listelerinde bir öğrenci adayının birden fazla bölüme yerleşmesi nedeni ile 40 kişilik kontenjanlarımıza 55 kişilik liste yayımlanmıştır.
 
YEDEK HAKKI KAZANAN TÜM ÖĞRENCİ LİSTELERİ
 
Lisans Mezuniyet GNO Dikkate Alınarak Sistem Tarafından Belirlenen Yedek Öğrenci Listesi Asil Kayıtlarımızın bittiği gün Anabilim Dalları boş kalan kontenjan sayıları web sayfamızdan duyurulacaktır. (10.02.2021 Saat 17:00 da )  Boş kalan kontenjan sıralamasında yedek olan öğrenci adayları enstitümüzle mail yolu ile iletişime geçerek isim soyisim,T.C no, kayıt olmak istedikleri bölüm ve iletişim bilgilerini detaylı vererek öğrenci numarası talep etmesi gerekmektedir. İlgili Enstitü Mail Adresi: lisansustu@karabuk.edu.tr)

Yedek sırasında olan öğrenci adaylarımız yedek sıralarını buradan takip edebilirler.
 
Yedek Öğrenci Ücretleri: Enstitü tarafından yedek kayıt günlerinde kendilerine verilecek öğrenci numaraları üzerine T.C Ziraat Bankasına 11/12 Şubat da yatırabileceklerdir
 
 
 
Ücret Bilgilendirmesi;

*Uzaktan  Eğitim  Ücreti (Dönem    ücreti 2 x 3.000,00 TL = 6.000,00 TL’dir.
(Protokol dışında kalan öğrenci adaylarımız, Bilgisayar Mühendisliği U.E kazanan adaylar ve TSK Askeri personeli için geçerlidir.)

*Uzaktan Eğitim Ücreti (Protokol kapsamında 2 x 1.500,00 TL = 3.000,00 TL’dir.
*Uzaktan Eğitim Ücreti (Karabük İli M.E.B Personeli 2 x 1.800,00 TL = 3.600,00 TL’dir.