UZAKTAN EĞİTİM ve TEZSİZ YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET İŞLEMLERİ YOL HARİTASI
UZAKTAN EĞİTİM ve TEZSİZ YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET İŞLEMLERİ YOL HARİTASI
 
Uzaktan Eğitim ve Tezsiz Yüksek Lisans Öğrencilerimiz 10 Dersi ve Dönem Projesini Başarı ile tamamladıktan sonra UNİKA-FRM-0220 Tezsiz Yüksek Lisans Proje Raporu Değerlendirme Formu ile Mezuniyet İşlemlerini başlatacaklardır.
 
Proje Değerlendirme Formu içinde bulunan dönemin Akademik Takvimine göre final notları son giriş tarihinden önce ilgili öğrenci/danışman tarafından Anabilim Dalı aracılığı ile Enstitü Müdürlüğüne gönderilmelidir.
 
Proje Raporu Enstitümüze ulaştıktan sonra öğrencinin transkript kontrolü yapılacak olup Enstitü Yönetim Kuruluna Mezuniyet İşlemleri için gönderilecektir.
 
Öğrencilerimizin danışmanları ile iletişimde olmaları ve süreci takip etmeleri önemle rica olunur. Belirtilen   süre içerisinde Proje Değerlendirme Formu Enstitüye ulaşmayan öğrenciler için ilgili yönetmelik hükümleri uygulanacaktır. 
 

Diploma İşlemleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

  • Mezuniyeti onaylanan öğrencilerimiz diplomalarının gelip gelmediğini DİPLOMASI HAZIR OLANLAR sekmesinden takip edebilirler.
  • Diplomanızı kendiniz, noter ile vekalet verdiğiniz başka bir kişi alabilirsiniz. Vekalet ile diplomayı almak isteyen kişi gelirken noter onaylı vekaletle birlikte T.C. vatandaşı ise kimlik kartının fotokopisini yabancı uyruklu ise ikamet fotokopisini getirmesi gerekmektedir.

 

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü 
2023