2022-2023 Güz Dönemi Lisansüstü Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Öğrenci Alım İlanı
T.C.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ
 
2022-2023 Güz Dönemi T.C. Vatandaşı  Lisansüstü Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Öğrenci Alım İlanı

Online Ön Başvuru Başlangıç Tarihi : 01.07.2022 (15:00)
Online Ön Başvuru Bitiş Tarihi: 31.07.2022  (17:00)


2022-2023 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Uzaktan Eğitim (Tezsiz) Yüksek Lisans  Öğrenci Alım İlanı için tıklayınız.



 
 
BİLGİLENDİRME NOTU:

*Başvuruda bulunacak öğrenci adaylarımız ilan metinlerini dikkatlice okumaları ve online başvuru formunu eksiksiz doldurmaları ve talep edilen belgeleri doğru yüklemeleri  önemle rica olunur.

*Başvuruda bulunan öğrenci adaylarımızın başvuru durumlarını mutlaka kontrol etmeleri gerekmektedir.

*Yükleyeceğiniz fotoğraf kimlik kartı vb işlerde kullanılacağından dolayı standartlara uygun olması gerekmektedir. (vesikalık fotografınızı yükleyiniz.)
 
*Online Başvurularına red  verilen öğrenci adaylarımızın düzeltme işlemi yapabilmeleri için Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile mail yolu ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.(red verilme nedeni sistemde belirtilmektedir.) 
 
*Online Başvurularına düzeltme  verilen öğrenci adaylarımızın düzeltme işlemi sisteme girerek yapabilirler.(düzeltme  verilme nedeni sistemde belirtilmektedir.) 
 
*Oluşturduğunuz kullanıcı adı ve şifrenizi unutmamanız gerekmekte olup, başvuru durumunuzu, tabi tutulacağınız başvuru sınav ile sıralama sonuçlarını,kesin kayıt hakkı bilgisini ve öğrenci numaranızı başvuru sisteminden takip edeceksiniz.

*Başvurusuna onay verilen öğrenci adaylarımız ilgili ilanda belirtilen hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir. (Değerlendirme)