Uzaktan Eğitim Yedek Kontenjan Sayısı ve Kayıt Yaptırmaya Hak Kazanan Sayısı
2020-2021 Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim Programlarında Boş Kalan Kontenjan Sayılarımız ve Kayıt İçin Başvuru Yapabilecek Yedek Öğrenci Sırası Aşağıda Verilmiştir.
Duyuru Tarihi: 10.02.2021  Saat: 12:00
 
Önemli Bilgilendirme: Yedek Sırasında Kayıt Yaptırmak İsteyen Öğrenci Adayları;

- Yedek öğrenci adayları enstitümüz kurumsal mail hesabımıza mail göndererek öğrenci numarası talebinde bulunacaklar. Adaylar Yedek Kayıt için aşağıdaki bilgileri tam belirterek lisansustu@karabuk.edu.tr adresimize talep göndereceklerdir.Harcını yatıran yedek öğrenci adayları makbuzlarını kurumsal mail adresimize gönderecektir.
Ad Soyad:
T.C No:
Yedek Sırası:
Bölüm Adı:
Protokol Varmı:
 Talepleri ve İstekleri Mail olarak bildiriniz.Kayıt ve Ders Alma HaftasI olduğundan telefon ile iletişime geçmemeniz önemle rica olunur.Maillere aynı gün dönüş yapılmaktadır.
-Kayıt için başvuruda bulunan adaylara mail yolu ile öğrenci numarası verilecek olup harçlarını bu numaraya yatıracaklardır.
 
Harç Yatırma İşlemi: Öğrenci katkı payı/öğrenim ücretleri sadece T.C. Ziraat Bankası ATM’lerinden, T.C. Ziraat Bankası İnternet Şubesi üzerinden ve T.C. Ziraat Bankası mobil uygulamalarından yatırılacaktır. T.C. Ziraat Bankası ATM’lerinden “Kartsız İşlemler” menüsü altındaki Üniversite veya Eğitim Ödemeleri /Anlaşmalı Üniversiteler / İl Plaka Kodu (78) / Karabük Üniversitesi seçilerek yapılabilecektir. İnternet şubesinden ise, “Eğitim” menüsü altındaki üniversite harç ve sınav ödemelerinde yer alan Karabük Üniversitesi seçilerek yapılabilecektir.

*Dekontu enstitümüze ulaşan, belge kontrolü yapılan ve dosyası oluşturulan öğrencilere (OBS) Öğrenci Bilgi Sistemi için kullanıcı adı ve şifre bilgileri kişisel mail hesaplarına gönderilir. (Online kayıttan 24 saat sonra OBS Kul Adı ve Şifreniz mail adresinize gelmez ise OBS Kul Adınız: Öğ.Numaranız Şifreniz: T.C Kimlik numarası tamamı veya ilk 5 hanesidir.)  (OBS için https://obs.karabuk.edu.tr/)

Uzaktan Eğitim Yedek Kesin Kayıt Tarihi;
Yedek Kayıt Tarihleri: 11/12 Şubat  Arası

Ücret Bilgilendirmesi;
*Uzaktan  Eğitim  Ücreti (Dönem    ücreti 2 x 3.000,00 TL =6.000,00 TL’dir. Protokol dışında kalan öğrenci adaylarımız ve TSK Askeri personeli için geçerlidir.) (Bilgisayar Mühendisliği U.E kazanan adaylar için  bu ücret  geçerlidir)
*Uzaktan Eğitim Ücreti (Protokol kapsamında 2 x 1.500,00 TL = 3.000,00 TL’dir.
*Uzaktan Eğitim Ücreti (Karabük İli M.E.B Personeli 2 x 1.800,00 TL = 3.600,00 TL’dir.


*Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği Uzaktan Eğitim Programı: Kayıt Yaptıran Sayısı:  20 
Boş Kontenjan Sayısı:20 Yedekten Kabul Edilen Öğrenci Sayısı: 40.Yedek Öğrenciye Kadar Kayıt İçin Başvurabilir.

*Kamu Yönetimi Uzaktan Eğitim Programı: Kayıt Yaptıran Sayısı: 20 
Boş Kontenjan Sayısı:20 Yedekten Kabul Edilen Öğrenci Sayısı: 50.Yedek Öğrenciye Kadar Kayıt İçin Başvurabilir.

*Girişimcilik Uzaktan Eğitim Programı: Kayıt Yaptıran Sayısı: 4 
Boş Kontenjan Sayısı:36 Yedekten Kabul Edilen Öğrenci Sayısı: 100.Yedek Öğrenciye Kadar Kayıt İçin Başvurabilir.

*İşletme Uzaktan Eğitim Programı: Kayıt Yaptıran Sayısı: 5 
Boş Kontenjan Sayısı:35 Yedekten Kabul Edilen Öğrenci Sayısı: 100.Yedek Öğrenciye Kadar Kayıt İçin Başvurabilir.

*Bilgisayar Mühendisliği  Uzaktan Eğitim Programı: Kayıt Yaptıran Sayısı: 5  Boş Kontenjan Sayısı:15 Yedekten Kabul Edilen Öğrenci Sayısı: 87.Yedek Öğrenciye Kadar Kayıt İçin Başvurabilir.

NOT: Enstitümüz boş kalan kontenjan sayıları yukarıda belirtilmiştir. Boş kalan kontenjan sayısından fazla  yedek öğrenci adaylarına kayıt için hak tanınmıştır. Kontenjan sayısının yedek öğrenciler ile aşması halinde GNO bakılarak iade işlemi (kayıt iptali) yapılacaktır.

AKADEMİK TAKVİM İÇİN TIKLAYINIZ

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ (OBS-DERS SEÇME ÖĞRENCİ SAYFA MODÜLÜ) İÇİN TIKLAYINIZ.