2024-2025 Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Tezsiz Programlar Lisansüstü 2. Yedek Öğrenci Alım Sonuçları belirlenmiştir
2024-2025 Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Tezsiz Programlar Lisansüstü 2. Yedek Öğrenci Alım Sonuçları belirlenmiştir. 

Başvuru yaptığınız sistemden takip edebilirsiniz
 
1. LİSTE  2.Yedek öğrenci listesi için tıklayınız!
 
2. LİSTE 2.Yedek öğrenci listesi için tıklayınız! 

Başvuru/Online Kayıt sistemi için tıklayınız...

PROTOKOL KAPSAMINDAKİ İNDİRİMLER GÜN İÇERİSİNDE YAPILACAKTIR LÜTFEN ACELE ETMEYİNİZ..

 
NOT:  Kayıt İşlemleri Hakkında Önemli Bilgilendirme (Yeni): Uzaktan Eğitim programlarında kesin kayıtlar ONLİNE yapılacaktır. 
Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin belirtilen tarihler arasında online kayıt yapmadıkları takdirde kayıt hakları iptal olacaktır.

U.E Yedekten Kesin Kayıt Yapmaya Hak Kazananların İlanı 6-11 Ağustos Saat: 23:59’a kadar.








*Protokol kapsamında olmayan kayıt yaptırmaya hak kazanan T.C Vatandaşı öğrencilerimiz ise 25.000.00 TL tutarındaki harç miktarlarını eşit taksitle (1.taksit (12.500 TL) kayıt olduğu dönem için akademik takvimde belirtilen tarihlerde öğrenci numaraları ile T.C Ziraat Bankasına ödenir. 2.taksit (12.500 TL) 2.dönem akademik takvimde belirtilen tarihlerde öğrenci numaraları ile T.C Ziraat Bankasına ödenir


* Öğrenci katkı payı/öğrenim ücretleri sadece T.C. Ziraat Bankası ATM’lerinden, T.C. Ziraat Bankası İnternet Şubesi üzerinden ve T.C. Ziraat Bankası mobil uygulamalarından yatırılacaktır. T.C. Ziraat Bankası ATM’lerinden “Kartsız İşlemler” menüsü altındaki Üniversite veya Eğitim Ödemeleri /Anlaşmalı Üniversiteler / İl Plaka Kodu (78) / Karabük Üniversitesi seçilerek yapılabilecektir. İnternet şubesinden ise, “Eğitim” menüsü altındaki üniversite harç ve sınav ödemelerinde yer alan Karabük Üniversitesi seçilerek yapılabilecektir.


ASİL/YEDEK OLARAK KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER AÇIKLAMALARI OKUMANIZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

************* Online Kayıt Süreci Nasıl İşler ******************
 
*Yedek olarak yerleştirilen Öğrenci adayları kendilerine verilen öğrenci numaralarını alırlar. Başvuru yaptıkları sisteme girerek Online Kayıt menusundan kayıt işlemlerini yaparlar.
 
  
 
*Kullanıcı adı ve şifresini mail ile alan öğrencilerimiz ders alma haftasında sisteme girerek ders seçim işlemlerini tamamlarlar. Online kayıt işlemlerinin hızlı yürüyebilmesi için öğrencilerimizden acele etmemelerini rica ederiz. (şifre için mail hesaplarınızı kontrol ediniz)
 

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ (OBS-DERS SEÇME ÖĞRENCİ SAYFA MODÜLÜ) İÇİN TIKLAYINIZ.



* Akademik takvime göre Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
 
* Üniversiteler gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.

* Online Başvuru sistemi ile OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) farklı olup başvuru yaptığınız şifre OBS de geçerli değildir.

*Obs Giriş İşlemleri İçin TC Kimlik Numaranız ile E Devlet Şifreniz ile birlikte giriş yapabilirsiniz. Ders Seçme ve diğer işlemler için geçerlidir kesin kayıt işlemler için değildir.

Enstitümüz Güncel Duyuruları Bilgiler ve  İş Akışları vb. bütün bilgiler için Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Sayfamız için Tıklayınız…

AKADEMİK TAKVİM İÇİN Tıklayınız...